Cum ne punem gene false

gene-false

Genele false sunt un artificiu de machiaj destul de sofisticat. Nu are rost sa strici efectul cumparand nişte gene de proasta calitate. De la sublim la ridicol nu este decat un pas. Cum ar fi sa te trezesti in mijlocul petrecerii ca-ţi se dezlipesc genele? Cele mai bune gene false se gasesc in magazinele specializate de machiaj profesional: Kriolan, Contrast, Peggy Sage.

Cum se lipesc genele false

Dupa ce ti-ai cumparat perechea de gene potrivite, asezata in fata masutei de machiaj, verifica daca lungimea genelor artificiale nu te incomodeaza. Aplicale pe pleoapa fara sa le lipesti.

Daca iti sunt prea lungi poti sa le mai scurtezi cu foarfeca. Secretul este sa le tai de la interior spre exterior.

Nu pune adezivul special din cutie, direct pe gene. Pune o picatura pe podul palmei si treci usor genele prin ea, ca sa te asiguri ca nu ai folosit prea mult lipici.

Cand ti le aplici, ai grija sa ai barbia ridicata. Astfel, genele tale se vor inclina natural si vei putea sa suprapui cu usurinta perechea de gene artificiale peste cele naturale.

Fixeaza-le cat mai aproape de genele naturale, de la centru catre margini. Asteapta un minut pentru ca adezivul sa-si faca treaba.

Gene cu strasuri si paiete

gene-2Daca ai invatat sa-ti pui gene false te poti hazarda si la alte artificii de machiaj cum ar fi strasurile, paietele sau penele colorate.

Poti sa le aplici tot cu penseta, folosind adezivul din cutia de gene false sau poti achizitiona un adeziv special pentru piele care este inofensiv pentru ten.

Doar o geana sa-mi mai pun

Daca vrei un efect mai natural poti sa-ti aplici genele false, geana cu geana, printe cele naturale. Trebuie doar putina rabdare.

Taie genele una cate una si pune adeziv, pe partea pe care o vei lipi pe pleoapa.

Cu ajutorul unei pensete, strecoara geana artificiala printre cele naturale si vei obtine un efect foarte interesant.

Si genele false au nevoie de rimel

Dupa ce te-ai asigurat ca genele false s-au lipit, trebuie sa maschezi zona de imbinare.

O poti face trasand o linie cu un creion negru dermatograf sau cu un eyeliner, cat mai aproape de baza genelor. Apoi aplica un strat abundent de mascara si gata ! Noile tale gene sunt ca si naturale.

Autor: Iulia Roman

Foto: Shuuemura

Tags: , ,


One Response to “Cum ne punem gene false”
  1. [...] Genele False au cucerit vedetele şi catwalk-urile internaţionale şi au devenit un must have al ritualului de înfrumuseţare. Chiar dacă, la prima vedere, genele false par un accesoriu dificil de aplicat, efortul merită întotdeauna. Acest mic artificiu şic poate transforma o pereche de gene normale într-una de divă. Alegând perechea potrivită de gene şi urmând câteva tipsuri simple îţi poţi metamorfoza cât ai clipi privirea. [...]

Leave a Reply