Alexandra & Alec : Give Peace a Chance!

alexandra-and-alecDaca in zilele urmatoare te aflii prin Oradea, un rata concertul „Give Peace a Chance” 2009, organizat de Rock Filarmonica. La eveniment va participa si una dintre trupele noastre favorite. Alexandra & Alec.

Alexandra & Alec vor canta pe 6 august, la Oradea, alaturi de Rock Filarmonica, in singurul concert rock comemorativ din lume dedicat tragediei de la Hiroshima.

Anul acesta, evenimentul va avea loc la Muzeul Tarii Crisurilor (in curtea interioara a Palatului Baroc), incepand cu ora 19.30 si va reuni nume precum Florian Chelu Madeva, Iuliana Baican Chelu, Alexandrina Chelu, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), David Luke Michael Bryan, Mircia Covaci, Azepam, Kim, Talentum, One Minute, Cvartetul Varadinum, Brigitta Balogh si Lacrimioara Deac”.

Ii poti asculta aici pe Alexandra si Alec:

Pustii au talent!

Foto: Criprian Strugariu, Make-up Iulia Roman, Stilist Alexandra Purdila

Tags: , ,


2 Responses to “Alexandra & Alec : Give Peace a Chance!”
  1. Ribiana says:

    Asta inseamna muzica, nu zgomot! Ce bine ca mai sunt si persoane care pun mana pe microfon si chiar stiu ce fac. Pacat insa ca sunt cam putini, si nu sunt apreciati la adevarata lor valoare. Asa cum e de asteptat, contaminarea nu se propaga in sensul ascendent, de la acesti interpreti la ceilalti, ci in sens descendent, de la cei mai afoni catre restul. Si nici macar n-avem voie sa-i impuscam pe afoni!

  2. [...] Alexandra & Alec sunt doi artişti cu care îmi face plăcere să lucrez de fiecare dată şi a căror activitate muzicală am urmărit-o îndeaproape. [...]

Leave a Reply