Madonna si lectia de anatomie

maddonna-slabaLa cei 51 de ani, pe care urmeaza sa-i implineasca in luna august, Madonna poate fi folosita ca studiu de caz pentru o lectie de anatomie.

Diva americana si-a socat fanii, zilele trecute, cand paparazzi au surprins-o cu bratele descoperite, parte a corpului pe care, in ultima vreme, cantareata nu o mai lasa la vedere.

Bratele Madonnei, odinioara voluptoase au devenit odioase, in lipsa celei mai mici urme de grasime.

Probabil ca Madonna ar trebui sa-si regandeasca, impreuna cu antrenorul sau personal Tracy Anderson, strategia de fitness.

Dependenta de fitness

Se stie ca diva muzicii pop investeste sume uriase in tineretea fara batranete. Pentru  a-si mentine silueta, Madonna este adepta regimului macrobiotic (cerealele fierte sau coapte, reprezinta singurele alimente permise).

Ca si cand acest regim alimentar extrem de sever, nu ar fi destul, vedeta il completeaza cu antrenamente zilnice draconice: doua ore extenuante de fitness, sase zile pe saptamana. Fara exceptie!

Nu degeaba a divortat Guy Ritchie, care se saturase sa-si tot recupereze consoarta din salile de sport.

Antrenorul i-a fost prezentat divei, de o alta celebritate certata cu stratul adipos: silfida Gwyneth Paltrow.

Dar sa nu luam lucrurile in tragic. Diva isi mai permite, din cand in cand, cate o orgie calorica. Consuma apa din nuca de cocos pentru a-si mentine energia. Din ceva trebuie sa traiasca si Madonna, nu?

Voua v-ar placea sa aratati asa la 51 de ani?

Autor:  Elenea Nedelcu
Foto: Matrixphotos.

Tags: , , , ,


2 Responses to “Madonna si lectia de anatomie”
  1. andreea says:

    nu in nici un caz

  2. Ribiana says:

    Doaaaaaaaaaaamneeeeee Feresteeeeeeeeeeee! Ce nu ar fi in stare sa faca vedetele pentru a arata bine vesnic! De parca daca ar lasa-o mai usor cu obosirile obligatorii si voite, n-ar mai fi frumoasa, n-ar mai avea succes si n-ar mai putea iesi din casa! Asta se intampla celo care uita pentru ce au devenit faimosi! Eu cred ca i-ar fi destul sa cante in continuare si scoata melodii noi si antrenante, pentru ca asta e domeniul in care se pricepe, nu parada modei sau pozele sumare.

Leave a Reply