Angelina sufera la frumusete

angelina-jolie-antirid
Frumusetea fara batranete nu este posibila nici macar la Hollywood. In lumea celebritatilor, timpul poate fi incetinit  dar  nu pacalit. Reginele frumusetii, printre care si Angelina Jolie, sunt dispuse la orice interventii estetice pentru a-si pastra tineretea. Secretul partenerei lui Brad Pitt: dermarolerul.

Ai zice ca este un instrument de tortura. Nu te speria! Este doar micul tabiet de infrumusetare al Angelinei Jolie.

Ajunsa la varsta de 34 de ani, Angelina Jolie considera ca a sosit timpul pentru tratamentele antirid.  Se pare ca vedeta apeleaza in mod frecvent la un dermaroler.

Dotat cu ace fine, instrumentul din imagine lasa rani minuscule pe piele. Nu va impacientati! Suferinta este recompensata cu beneficii estetice.  Pielea traumatizata superficial este stimulata sa declanseze procesul de reparare, producand asfel mai mult colagen, substanta responsabila de elasticitatea si rezistenta tesuturilor.

Nu ai nevoie de cine stie ce imaginatie ca sa-ti dai seama ca operatiunea nu este deloc placuta.

Gurile rele spun ca Angelina foloseste dermarolerul de sase luni, asta pentru a evita o operatie estetica prematura.

VOT: La ce ai fi dispusa in numele frumusetii?

Autor Iulia Roman

Foto:RBD

Tags: , , ,


One Response to “Angelina sufera la frumusete”
  1. Julia says:

    as vrea sa raspund cat mai sincer la intrebarea ,, La ce ai fi dispusa in numele frumusetii” eu nu cred ca as fi in stare sa apelez la nici o modalitate de intinerire deoarece mi se par toate riscante.
    Actrita Angelina Jolie la varsta de 34 de ani nu este deloc invarsta. si desigur faptul ca a ales dermorolerul pentru a-si ascunde ridurile a fost alegerea ei desi eu nu as fi fost deacord cu asta, desigur nu spun ca nu as fi incercat-o dar in articol se spune clar ca nu este o senzatie tocmai foarte placuta. Intradevar la Hollywood lipsa colagenului produce un SOS al frumusetii. Faptul ca faimoasa actrita incearca sa evite o operatie estetica demonstreaza ca nici ea ca si alte femei nu are incredere in operatiile estetice.
    Articolul de mai sus este foarte bun. Iar intrebare de mai sus este foarte bine adresata catre toate femeile din lume fie celebritate fie nu. La aceasta intrebare sigur trebuie sa te gandesti ceva vreme sa-ti dai seama ce ar fi mai bun pentru tine.

Leave a Reply