Machiaj pe ultima suta de metri

trucuri-pentru-un-machiaj-rapid

Machiajul ar trebui sa fie unul dintre cele mai placute ritualuri ale feminitatii. De multe ori, din lipsa timpului sau a inspiratiei, trusa de farduri se transforma intr-un factor de stres. Terry Barber, unul dintre cei mai renumiti make-up artisti, ne dezvaluie cum putem evita dramele de machiaj pe ultima suta de metri.

IN 10  MINUTE TREBUIE SA FIU GATA PENTRU PETRECERE

Cand nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru a te machia pentru un eveniment, urmeaza o reteta simpla: pune accentul pe ochi si buze.

O pereche fabuloasa de gene si buze apetisante cu aspect umed sunt reteta succesului pentru un machiaj simplu si modern. Asadar, dupa ce ai aplicat fondul de ten, onduleaza-ti genele si aplica o mascara pentru alungire. Un detaliu important, mascara trebuie sa fie rezistenta la apa.

Ruj crema ARTISTRYGlint,  Pret: 68.85 lei,  In contact cu buze, temperatura normala a corpului intensifica procesul de hidratare, iar buze devin mai netede si moi.

Ruj crema Glint, ARTISTRY, Pret: 68.85 lei, In contact cu buze, temperatura normala a corpului intensifica procesul de hidratare, iar buze devin mai netede si moi.

Total Mascara rezistenta la apa, ARTISTRY, Pret: 81.00 lei  Aceasta mascara multifunctionala confera intensifica si alungeste genele.

Total Mascara rezistenta la apa, ARTISTRY, Pret: 81.00 lei Aceasta mascara multifunctionala alungeste genele si intensifica privirea.

Un ruj cu aspect satinat sau metalic si o culoare pasionala nu va trece niciodata neobservat.

NU MI-A SUNAT ALARMA! TREBUIE SA AJUNG LA JOB

Pentru a arata decent la job ai nevoie de un machiaj minimalist. Ascunde cearcanele cu un corector stick.

Este mai rapid in aplicare si are un grad mai mare de acoperire decat cel lichid.

Mascara este obligatoriu in orice situatie, chiar si atunci cand te grabesti sa ajungi la  job.

Un strop de gloss si putina pudra minerala iti vor conferi o stralucire instant.

NU AM TIMP SA MA PENSEZ !

Nu-ti pensa niciodata sprancenele in graba. Aranjeaza-le intr-o forma cu ajutorul periutei de sprancene si fixeaza-le cu mascara transparent.

CUM POT AVEA OCHI MAI MARI INTR-O SECUNDA?

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti curbezi genele cu clestisorul de gene si sa aplici un strat abundent de mascara de alungire.

Este cea mai rapida cale pentru a crea acel efect de ochi larg deschisi.

Incearca sa prinzi genele cat mai aproape de la radacina.

Acest mic truc de machiaj te ajuta sa intensifici si mai mult privirea.

Fard de obraz Rosewood, Artistry, Pret: 45.90 lei Are o textura fina, delicata si nuante foarte naturale. Se aplica usor si nu incarca tenul.

Fard de obraz Rosewood, Artistry, Pret: 45.90 lei Are o textura fina, delicata si nuante foarte naturale. Se aplica usor si nu incarca tenul.

AM TENUL PALID SI TREBUIE SA ARAT STRALUCITOR PENTRU INTERVIU

Nu da fuga sa folosesti o pudra sau perle cu aspect bronzant. Mai degraba un fond de ten luminos si un fard de obraz roz te scoate din incurcatura.

O tenta proapata de roz, aplicata pe pometi, este solutia ideala pentru a reda luminozitatea tenului tern si obosit.

Autor: I.R.

Foto: Dreamstime

Pentru achizitionarea produselor de machiaj prezentate, contacteaza un reprezentant Amway.

Tags: , , , ,


One Response to “Machiaj pe ultima suta de metri”
  1. unghiuta says:

    Este primul articol din acest site care “m-a gasit acasa”. Mi se potriveste de minune iar sfaturile imi sunt foarte utile. Niciodata nu am timp cat as vrea pentru a ma aranja.

Leave a Reply