Rujul inteligent, Read my lips!

rujul-inteligent-care-isi-schimba-culoarea-cand-faci-sex-ruj-rosu-ruj-roz

Să alegi culoarea potrivită de ruj poate fi o decizie la fel de grea ca şi una managerială. Din fericire s-a inventat rujul inteligent care îţi schimbă culoarea. Iniţial, rujul are culoarea roz. În momentul în care ai chef de flirt şi de o aventură, surpriză: rujul se transformă într-un roşu pasional.

rujuri-rosu-roz-deborah-max-factor-butic-virtual-machiajCum este posibil o astfel de transformare? Explicaţia este simplă: când se ridică nivelul hormonilor sexuali din organism, buzele capătă apetisanta culoare roşiatică. The Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss a fost inventat în California.

De fapt această invenţie este mai mult o întoarcere la origini a celui mai cunoscut produs de frumuseţe. Încă din timpuri străvechi, femeile îşi colorau buzele cu pigmenţi roşii pentru a simboliza dorinţa sexuală.

Cum era de aşteptat, rujul inventat de cercetătorii americani este pe placul reprezentanţilor de sex masculin. Nu trebuie să se mai întrebe dacă sunt pe placul partenerei sau nu. Rujul spune răspicat cum stă situaţia.

Printre admiratoarele declarate ale acestui produs se află nebunatica Katty Perry.

Dacă vedetele şi bărbaţii sunt fascinaţi de acest nou produs, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre sexologi. . „Nu orice femeie ar fi încântată să se afle că nu-i stă mintea la muncă, în mijlocul unei întâlniri de importante”, a explicat Lorraine Adams, specialist în sexologie.

Rujul minune se poate cumpăra on-line şi costa 15 lire.

Tags: , , , , , ,


Leave a Reply