În căutarea genelor perfecte- Ghidul genelor False

gene-false-ghid-utilizare

Genele False au cucerit vedetele şi catwalk-urile internaţionale şi au devenit un must have al ritualului de înfrumuseţare. Chiar dacă, la prima vedere, genele false par un accesoriu dificil de aplicat, efortul merită întotdeauna. Acest mic artificiu şic poate transforma o pereche de gene normale într-una de divă. Alegând perechea potrivită de gene şi urmând câteva tipsuri simple îţi poţi metamorfoza cât ai clipi privirea.

gene-false-naturale

Genele False Naturale sunt primul pas spre un look sofisticat şi elegant. Le poţi purta chiar şi în timpul zilei, după amiază la un cocktail elegant.

gene-false-par-natural-negreNefiind exagerat de dese şi de lungi, genele false naturale se amestecă subtil printre genele tale naturale.

Pentru a nu le încărca prea tare, poţi folosi un mascara natural cu efect de alungire.

Make-up tips Gene False: Presează uşor cu penseta perechea de gene false din loc în loc, pe toată lungimea lor, pentru a se amesteca cât mai bine cu genele naturale.

gene-false-elegante

Gene False Elegante sunt mult mai dese şi mai voluminoase decât genele false naturale. Prin urmare, Genele False Elegante sunt alegerea ideală pentru machiajul de seară, sau pentru eveniment special cum ar fi machiajul de mireasă.gene-false-negre-elegante-par-natural

Înainte de aplicare, perechea de gene false elegante se probează pe pleoape.

Dacă genele artificiale sunt prea mari în lungime ele se pot scurta.

Cel mai indicat mascara pentru genele false elegante este cel de volum.

Make-up tips Gene Elegante Întrucât sunt mai încărcate decât genele naturale, genele false elegante necesită o cantitate mai generoasă de adeziv.

gene-false-fantezie

Genele False Fantezie vor fi senzaţia serii în cluburi sau la un eveniment fashion. Când vine vorba de un astfel de artificiu, fantezia industriei cosmetice nu are limite.gene-false-fantezie-aurii

Genele de diverse culori, sunt la rândul lor accesorizate cu ştrasuri, paiete sau pene în culori electrice.

Întrucât Genele False Fantezie sunt déjà colorate, poţi înlătura resturile de fard căzute printre genele naturale cu ajutorul unui mascara transparent.

Make-up tips Gene Fantezie: Fiind destul de încărcate cu diverse elemente, genele false fantezie pot fi mai rigide decât celelalte tipuri de gene artificiale.

Le vei modela şi aplica mult mai uşor pe gene dacă le mulezi mai întâi pe forma degetelor. Ca să te asiguri ca au aderat foarte bine, insistă cu ajutorul unui beţişor de vată la capetele genelor (la interior şi la exterior). Menţine beţişorul apăsat câteva secunde.

Pentru orice tip de gene false ai opta , asigură-te ca sunt de calitate. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul adevizului de gene false. Genele false de calitate sunt făcute din păr natural şi au avantajul că pot fi purtate de mai multe dacă sunt curăţate corespunzător cu un demachiant, după fiecare purtare.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul:

magazin-gene-false

Tags: , , , ,


2 Responses to “În căutarea genelor perfecte- Ghidul genelor False”
  1. [...] dacă, la prima vedere, genele false par dificil de aplicat, efortul merită [...]

  2. [...] Tabloul n-ar fi fost complet fără genele false… [...]

Leave a Reply