Machiajul de mireasă pentru tenul bronzat

machiaj-mireasa-vara-make-up-artist-mireasa

Tocmai te-ai întors de la mare şi tenul tău este puţin atins de razele soarelui înaintea marelui eveniment? Cu ajutorul machiajului potrivit, un look „sun kissed” dă bine în fotografiile de nuntă. Pentru machiajul miresei cu un ten bronzat, pudra închisă la culoare conferă un aspect sănătos tenului în timp ce un gloss într-o nuanţă îndrăzneaţă reprezintă o alternativă demnă de luat în calcul la tradiţionalul machiaj de mireasă.

Mat şi oil free

Pielea uşor atinsă de razele soarelui conferă purtătoarei un aer de prospeţime însă prea mult bronz dăunează grav look-ului machiajului de mireasă. Mai ales în timpul verii, şi cu atât mai mult pentru machiajul matrimonial, make-up artiştii recomandă un fond de ten cu o formulă oil free, care să matifieze tenul. Pentru ca machiajul să reziste ore îndelungate, pudra bronzantă este un must have.

Culori electrice

Din punct de vedere al culorilor, tenul arămiu are o singură problemă: nu toate nuanţele sunt vizibile. Prin urmare, în machiajul pleoapelor trebuie sa apelezi la farduri şi culori ceva mai intense: albastru, verde, auriu sau argintiu. Pentru machiajul de mireasă cu un ten bronzat, cel mai bine se remarcă texturile sidefate de farduri.

Mascara de volum

Pe lângă calităţile Waterproof pe care un mascara trebuie să le aibă în ziua nunţii, volumul este un aspect important în alegerea acestui produs. Un mascara de volum este indicat mai ales dacă vrei să-ţi accesorizezi machiajul de mireasă şi cu o pereche de gene false. În cazul in care mai intervin mici accidente, poţi „repara” micile pete cu ajutorul un beţişor de vată.

produse-machiaj-mireasa-bronzata

Buze apetisante

Ca şi în cazul fardurilor de pleoape, rujul sau luciul de buze este indicat să fie ceva mai accentuat. Tonurile pale bej nude nu avantajează tenul bronzat. Prin urmare o alegere mult mai potrivită şi mai sexy sunt tonurile insolite de fucsia sau, de ce nu, roşu corai.

Tags: , , ,


One Response to “Machiajul de mireasă pentru tenul bronzat”
  1. Eckhy says:

    Foarte frumos… Il ador! Ar merge niste… diamante! :D Oricum, daca diamantele nu sunt purtate cu mandrie si mai ales cu iubire, mai bine nu ar mai fi purtate deloc! Diamantele sunt pure, extraordinare… Nu va luati diamante, doar pentru ca sunt… diamante! Trebuie… si intradevar, da! chiar trebuie sa fie purtate cu… sufletul! ;) Mmmm… Miresele ar merita diamante! Imaginea… e superba! Si celelalte!

Leave a Reply