Machiaj în funcţie de culoarea ochilor şi a părului

machiaj-mireasa-blonda-bruneta-roscata

Machiajul de mireasă este pe cât de pretenţios, pe atât de delicat. În primul rând el trebuie să ţină cont de personalitatea miresei şi de întregul spirit al ceremoniei, dar nici factorii “naturali” şi absolut vizibili (culoarea ochilor şi a părului) nu trebuie subestimaţi!

De-a lungul anilor, citind concluzii ale make-up artiştilor străini şi realizând machiaje pentru mirese superbe, dar mereu diferite am ajuns să iau în considerare trucurilee legate de culoare ce conduc la un make-up perfect în ziua nunţii.

Am realizat de curând, o serie de articole legate de machiajul de mireasă în funcţie de culoarea ochilor şi a părului pentru portalul IntreFete.ro.

Te invit să descoperi câteva detalii din ele mai jos şi să urmezi link-urile pentru articolele întregi:

mireasa-blonda-thMachiaj pentru mireasa blondă cu ochi albaştri

La capitolul buze, blondelor le stă cel mai bine cu tonuri de maro. Totuşi, în ziua nunţii ai nevoie de ceva mai cald şi mai vesel. Vei face impresie bună cu un ruj deschis, portocaliu sau corai. Dacă eşti conservatoare din fire, optează pentru un ruj clasic bej. Poţi merge pe aceeaşi culoare şi când alegi blush-ul. Află mai mult despre acest machiaj pe IntreFete.r

o!

machiaj-mireasa-roscata-ochi-verziMachiaj de mireasă roşcată cu ochi albaştrii
De obicei, părul roşcat natural vine la pachet cu o piele deschisă la culoare, adesea „împodobită” cu pistrui. Nu lăsa pistruii să te supere în cea mai importantă zi din viaţa ta. Fondul de ten îi va acoperi pe cei de pe faţă, iar pentru decolteu te sfatuiesc sa apelezi la un truc: foloseşte o cremă de corp cu microparticule fine de sclipici auriu. Citeşte mai mult despre machiajul miresei roşcate pe intrefete.ro.

machiaj-mireasa-bruneta-ochi-capruiMachiaj mireasă brunetă cu ochi căprui
Spre deosebire de ochii verzi sau albaştri, irisul maro nu are o culoare complementară, care să-i impună anumite nuanţe de farduri.

Prin urmare lasă fardurile maro pentru machiajul obişnuit şi incearcă ceva mai special în ziua nunţii: farduri violet, kaki, maro teracotă, albastru sau bordo. Află mai mult pe intrefete.ro

mireasa-bruneta-ochi-verziMachiaj mireasă brunetă cu ochi verzi
De obicei, brunetele au tenul deschis la culoare. Faţa ca de porţelan, înconjurată ca o ramă de suviţele negre, o linie subtilă trasată cu eyelinerul este alegerea firească. Pentru ca machiajul să nu pară prea încărcat, poţi colora uniform toată pleoapa mobilă cu un fard într-o nuanţă deschisă, mizand astfel doar pe linia trasată cu eyelinerul. Mai multe detalii pe intre fete.ro.

Foto: Intrefete.ro

Tags: , , , , , , , , ,


3 Responses to “Machiaj în funcţie de culoarea ochilor şi a părului”
 1. [...] Machiaj de mireasa in functie de culoarea ochilor si a parului [...]

 2. rogaine says:

  Salve,
  Mi-ar placea sa vad mai multe femei care sa tina cont de culoarea parului cand isi realizeaza machiajul
  Cat de greu sa fie sa intelegi importanta acestui lucru?

 3. Iulia says:

  Da, şi mie mi-ar plăcea asta şi nu numai, mi-ar plăcea să văd mai multe machiaje reuşite şi elegante pe stradă. Poate machiajul.ro va schimba asta. Asta ne dorim!

Leave a Reply