Machiajul de mireasă: Intrebări frecvente

makeup

Cea mai frumoasă zi a vieţii tale, cea în care îţi vei uni destinul cu omul iubit, se apropie! Bineînţeles, îţi doreşti să arăţi perfect din cap până-n picioare, iar machiajul e un element decisiv în punerea în valoare a strălucirii tale.

Machiajele de mireasă sunt o experienţă deosebită pentru mine, deoarece îmi place să lucrez cu oamenii fericiţi :)

Dacă vei avea nevoie de un make-up de nuntă în viitorul apropiat, iată câteva întrebări frecvente al căror răspuns trebuie să-l ştii:

1. Cu cat timp inainte trebuie sa ma programez?
La modul ideal, programarea pentru machiajul de mireasa ar trebuie efectuata cu cel putin o saptamana inaintea evenimentului.

2. Cat timp dureaza machiajul de mireasa?

O sedinta de machiaj de mireasa poate dura intre 60 si 120 de minute.

3. Unde are loc sedinta de machiaj?

Pentru a fi cat mai la comod, machiajul de mireasa se executa la domiciliul clientei.

4. Ce produse de machiaj trebuie sa-mi cumpar?
In principiu, machiajul de mireasa este efectuat cu produsele noastre de machiaj, din game profesioanele sau de lux (Dior, Peggy Sage, Kryolan). Daca aveti anumite preferinte, putem lucra si cu produsele dumneavoastra.

Pentru retusarea machiajul va recomandam sa purtati la dumneavoastra, in ziua evenimentului, un ruj rezistent si o pudra transparenta pentru fixarea machiajului.

5. Cum va arata machiajul?
Pentru a va simti cat mai confortabil, cu cateva zile inainte de eveniment se poate face o proba de machiaj. De asemenea, aici puteti vedea un portofoliu al machiajelor mele de pana acum!

make-up-artist-machiaj-de-mireasa

6. Cat costa machiajul de mireasa?
Pretul unei sedinte de machiaj de mireasa este de 100 de euro (poti achita suma si in lei, la cursul zilei). In pret sunt incluse machiajul de proba, genele false si produsele profesionale pe care le voi folosi.

Casa de piatra si… astept sa-mi scrii!

Tags: , , , , , , , , ,


5 Responses to “Machiajul de mireasă: Intrebări frecvente”
 1. Alexandra says:

  Ce frumos :D Cu siguranta voi apela la tine pentru nunta cu Alec!

  Mult succes, Jules ;)

 2. Iulia says:

  Da, pai asteptam nunta :-) Dupa cum vezi, in sfarsit m-am indeletnicit să răsăpund comentariilor.

 3. Luiza says:

  Foarte interesant articolul!
  Dar am ramas usor confuza si as avea o intrebare ! Sa spunem ca la proba, machiajul nu este tocmai pe gustul meu…. si nu voi lua tot pachetul! ….In concluzie, voi plati 100 de euro sau doar machiajul de proba?

  O zi buna si mult succes!

 4. Anette Dickmann says:

  Outstanding. I am happy to report that I ended up with 18 muffins!!!!!!!!!! I went with the 5 tablespoons of sugar and, yes, these are perfect corn muffins.Thank you!Congrats on the new bun in the oven. My unsolicited two cents: naps, naps, naps.

Leave a Reply