White lace, a blog is born!

Primăvara vine cu un nouă surpriză pentru fashioniste şi nu numai: blogul White Lace. Fondat de două domnişoare şic din beaumonde-ul bucureştean, Alexandra Ungureanu editor şi Teodora Mocanu şi fotograful Cosim Băraru, White Lace îşi propune să-ţi coloreze viaţa cu câte un new daily look.

Precum blogurile fashion de ultimă generaţie, White Lace se axează foarte mult pe latura vizuală, pictorialele fashion fiind principalul tip de content.

White Lace se vrea a fi un spaţiu trendy, elegant şi colorat care te pune la curent cu ce se poartă prin Bucureşti, ce e hot pe catwalk-urile internaţionale, ce trăsnăi a mai făcut Galliano sau cu ce să-ţi mai updatezi garderoba.

Alexandra Ungureanu este life editor@ apropo.ro şi fondatoarea haineaccesibile.ro. Cochetând cu designul vestimentar şi eleganţa, Alexandra visează să facă o carieră din pasiunea pentru fashion, urmând cursurile de stilism şi tendinţe vestimentar organizate de Sala Dalles. Succes Alexandra!

Teodora Mocanu este fashion editor la intrefete.ro şi unul dintre cei mai inspiraţi trend-setteri bucureşteni. Via White Lace Teodora ne va demonstra regulile eleganţei atât practic cât şi teoretic în dubla postură de fashion editor şi fotomodel.

Cosmin Băraru este un tânăr şi talentat fotograf pasionat de tot ce înseamnă fashion şi feminitate. După colaborarea cu apropo.ro, Cosmin a ales o carieră pe cont propriu.

Tags: , , , , ,


Leave a Reply