Makeup trend: machiajul tribal

Creionul dermatograf şi-a depăşit demult atribuţiile de defini forma pleoapelor printr-o linie trasată timid la baza genelor. Mai nou, acest produs de machiaj a devenit piesa de rezistenţă în realizarea machiajului tribal. Acest stil îndrăzneţ de make up care a cucerit inima creatorilor de modă şi face senzaţie pe blogurile de street style şi nu numai. Trendul tribal reprezintă o combinaţie între culorile insolite punk şi liniile uneori neglijente, desenate cu dermatograful.


“Războinica de pe jungla de asfalt” este o femeie nonconformistă, cu aptitudini artistice căruia nu ii e teamă să se remarce şi să se exprime printr-un look puternic şi un machiaj demn de masca unui sălbatic.

In viziunea makeup artistilor Shu uemura machiajul este o prelungire a personalităţii

Culorile tari de farduri de genul verde smarald, oranj sau albastru azur, folosite pentru machiajul pleoapelor amintesc de jungla exotică şi bogăţia de culoare a pădurilor tropicale.

Machiajul tribal şi orhideea sălbatecă

Tonurile pământii de maro închis în contras cu un galben strident te trimit cu gândul la peisajul safari. Pentru a aduce culorile la intensitatea maximă, makeup artiştii apelează la trucuri precum aplicatorul umezita sau un prim strat de culoare aplicat cu un dermatograf colorat.

Makeup artiştii M.A.C sunt de părere că femeia modernă este o luptătoare

În viziunea celor de la M.A.C, femeia modernă înfruntă cu curaj jungla de asfalt

foto: L’oreal, M.A.C, Shuemura

Tags: , , , , , ,


Leave a Reply