Machiaj primăvara/vară 2012

Primăvara şi vara 2012 îşi arată deja strălucirea pe catwalk-urile internaţionale. La New York Fashion Week s-au conturat trei tendinţe de machiaj: sprâncene grafice, buze îndrăzneţe şi mult dramatism. Iată ce ne aşteaptă în vara 2012, la capitolul machiaj.

“The blonds”


Sprâncene arcuite, machiajul pleoapelor aproape nude, gene imaculate, cel mult machiate cu un mascara transparent şi buze îndrăzneţe ce amintesc de machiajul îndrăzneţ al anilor 50’, cam astfel se caracterizează trendul „The Blonds”

În contrast cu culoarea îndrăzneaţă a buzelor, tenul trebuie să fie de o naturaleţe surprinzătoare. Prin urmare un fond de ten mat cu o putere de acoperire este un must have în trusa de machiaj pentru primăvara 2012.

„Graphic brows”

În primăvara-vara 2012 sprâncenele cu personalitate revin. Cu cât mai conturate cu atât mai bine. Explicaţia: hainele puternic colorate impun şi un machiaj cu linii bine definite.

Pentru noul sezon, make-up artiştii ne propun atât păstrarea liniei naturale a sprâncenelor cât şi o conturarea lor până când căpătată o formă aproape grafică. Pentru a da formă şi profunzime sprâncenelor poţi apela la un creion special pentru sprâncene sau la un fard de conturarea sprâncenelor.

Dacă sprâncenele tale s-au rărit în urma propriilor tale intervenţii le poţi readuce la viaţă folosind un tratament pentru gene şi sprâncene.

Ai renununţa la sprâncene de dragul modei?

Ce spun sprâncenele despre tine

Cu sprâncenele la control

„60’ Glamour”

Sprâncene arcuite, forma ochilor subliniată dramatic în dulcele stil clasic al anilor 60 şi puţin roz, aceasta este reţeta trendsetter-ilor pentru un machiaj seducător.

Foto: M.A.C. Cosmetics

Tags: , , , , , ,


Leave a Reply