Parfum de fericire

parfum-yves-rocher-moment-bonheur

Poate un parfum să fure câteva clipe de fericire? Brandul Yves Rocher ne-a oferit un răspuns afirmativ odată cu lansarea pe piaţa a parfumului Moment de Bonheur, o nouă creaţie olfactivă cu mireasmă proaspătă de trandafir.

Renumitul parfumier Annick Menardo, celebra pentru succesul parfumului Lolita Lempicka ne-a transmis mesajul parfumului printr-o aromă plină de energie vegetala şi note zemoase şi suave ce amintesc de prospeţimea verii.

Povestea unui trandafir

Toată puterea de seducţie a parfumului Moment de Bonheur se concentrează în jurul unui trandafir cu totul şi cu totul special: Centifolia.

Acest trandafir, cu sute de petale, se numără printre cele mai speciale şi mai scumpe specii de roze. Este cultivat numai în Provence, aproape de Grasse, patria parfumurilor. Este cules în zorii zilei, doar în câteva zile din luna mai.parfum-moment-de-bonheur-yves-rocher

Trandafirul magic emană senzaţii olfactive de o fineţe şi o puritate excepţională. Poate căpăta nuanţe infinite ce amintesc de caprifoi, vanilie, piersică, migdale sau aromele grele ale vinului de Madeira.

Trandafirul are puterea magică de a crea un moment unic de fericire.

Beauty secret: aplicarea aromelor în straturi

Cum faci atunci când vrei ca parfumul să-şi spună cuvântul şi să-şi impună personalitatea? Iată un secret parfumat pe care bunicile noastre îl ştiau deja şi ceea ce parfumierii numesc aplicarea aromelor în straturi.

Mai întâi savurezi o baie parfumată cu gelul de duş din aceeaşi gamă a parfumului.

Va lăsa pe piele o aromă foarte discretă. Continua apoi cu aplicarea laptelui de corp parfumat. Nu numai că aroma parfumului începe să capete putere dar şi oferă şi o rezistenţă îndelungată apei de parfum care va fi ultim etapa a ritualului aromatic.

Moment de Bonheur oferă posibilitatea urmării tuturor acestor etape parfumate fiind disponibil atât sub forma de apă de parfum cât şi de gel de duş, lapte de corp şi deodorant parfumat.

gel-de-dus-parfumat-yves-rocher

Tags: , , , , , , ,


Leave a Reply