Verdict VOLUME FAST & PERFECT Bourjois

Preţul de 60 şi ceva de lei, depinde de magazin, s-ar putea să ţi se pară cam exagerat pentru noul mascara VOLUME FAST & PERFECT din portofoliul Bourjois. Însă nu este vorba de un simplu mascara ci de unul cu un gadget: periuţa rotativă.

„Volum cu efect de gene false în 30 secunde cu ajutorul noului mascara cu perie rotativă” promit advertoriale.

Primul rimel inteligent cu periuta autorotativa

În realitate lucrurile nu sunt chiar atât de spectaculoase însă noua invenţie este destul de promiţătoare dacă te acomodezi cu mecanismul.

Bagheta de mascara este dotată, la unul dintre capete, cu un buton care îţi permite să roteşti periuţa într-un sens sau altul.

Chiar dacă sunt makeup artist cu ceva experienţă, la început am privit cu scepticism noul device. Din prima aplicare m-am ales cu o pereche de gene „spider” de toată frumuseţea mult prea încărcate şi lipite între ele.

Nu încerca sub nicio formă să aplici acest mascara pe genele de jos. Mecanismul rotativ nu-ţi oferă controlul de care beneficiezi cu o periuţă de rimel clasică.

Când m-am obişnuit puţin cu periuţa năzdrăvană VOLUME FAST & PERFECT mi-a mai intrat puţin în graţii.

Alungeşte într-adevăr genele dar nu obţii chiar acel efect de gene false. Să fim serioşi!

Secretul este să menţii, câteva secunde, periuţa la baza genelor şi să o laşi să se rotească, înainte de a peria genele pe toată lungimea lor. Apucând genele de la rădăcină se creează şi un uşor efect de lifting.

După ce ai terminat cu rotaţiile trebuie să mai munceşti puţin şi să le separi, de data aceasta manual, cu o periuţă de separat gene.

Iata si un testimonal video:


Foto: Bourjois

Tags: , , , , , , , ,


Leave a Reply