Machai de mireasă „Sweet Eyes” by Marieta Pop pentru concursul Deborah Milano

A patra Artistă înscrisă în competiţia de machiaj „Dovedeşte-ne că eşti artistă”, iniţiată pe machiajul.ro şi Deborah Milano este Marieta Pop din Mureş. Marieta s-a înscris în concurs cu un machiaj cu totul şi cu totul special: machiajul de mireasă. Artista noastră i-a conferit acestui suav „bridal look” şi un nume la fel de artistic „Sweet eyes”.

machiaj de mireasa blonda cu ochi verzi

Machiaj Mireasa „Sweet Eyes" by Marieta Pop


machiaj elegant de mireasa 2012Iată şi povestea unui machiajului de mireasăSweet Eyes” by Marieta Pop:

„Acest machiaj l-am realizat în ziua nuntii mele. Nu mi s-a părut necesar să mă duc la un salon atâta timp cât eu ştiam cel mai bine ce îmi doresc…îmi doream buzele de un roşu corai, la fel ca şi trandafirii din buchetul meu” şi-a amintit Marieta de cea mai fericită zi din viaţa ei.

Din etapele unui machiaj suav de mireasă

„Zis şi făcut…sosise ziua nunţii, dis de dimineaţă m-am demachiat, am aplicat o cremă hidratanta lăsând 5-10 min…în jurul ochilor am folosit un iluminator şi am mai aşteptat 5 minute apoi am aplicat fondul de ten cu o pensulă. Am mai aşteptat 2-3 minute pentru ca apoi să aplic o pudră matifiantă pe unele locuri, şi un fard de obraz iluminator pe pomeţi”.

Am conturat sprâncenele cu un kit pentru sprâncene şi am aplicat trei nuanţe de fard pentru ochi: în interiorul ochiului am folosit puţin argintiu, un crem  sidefat spre exterior si puţin maro deschis”.

Marieta nu se te de eyeliner

„Am folosit un eyeliner cu pensulă şi mascara pentru volum, ca şi tehnică pentru mascara am folosit mişcarea acea în zig zag … la eyeliner mi-am fixat 2 puncte în exterior pe pleoapă, trasând o linie cat mai subţire( abia respiram, nu-mi permiteam nici o mică greşeală)………..şi iată ca am ajuns la ultima parte –aplicarea rujului folosind pensula pentru buze( înainte de a mă da pe buze cu rujul am folosit puţin balsam de buze).”

„Am uitat să specific în unele locuri că am utilizat pentru fiecare etapă şi produs de machiaj folosit câte o pensulă specifică”

„Eu cred că machiajul de mireasă mi-a reuşit , o spun cu zâmbetul pe buze şi bineînţeles am economisit si nişte bani care i-am investit tot în produse de make-up.”, a închieiat zâmbind Marieta.

Îi urăm succes Marietei iar pe restul vă aşteptăm la concursul care te premiează cu un kit de machiaj oferit de Deborah Milano.

kit de machiaj deborah

Castiga un kit de machiaj Deborah Milano

Tags: , , , , , , , ,


One Response to “Machai de mireasă „Sweet Eyes” by Marieta Pop pentru concursul Deborah Milano”
  1. simona says:

    E o mireasa foarte frumoasa, felicitari pt machiaj si multe altele.

Leave a Reply