Trusa de farduri, cadoul perfect de sărbători

farduri pentru ochi albastii

În preajma sărbătorilor este momentul ideal să te răsfeţi cu o trusă de farduri. Fiind perioada cadourilor, producătorii de cosmetice se întrec a te îmbia cu truse de farduri în cele mai atrăgătoare combinaţii de culori. Iată cum se prezintă colecţia de truse de machiaj pentru iarna 2011/2012 lansată recent de către Deborah Milano.

Violet attraction

farduri ochi caprui

Trusa de farduri QUICK & PERFECT Deborah, 58 lei


Dacă ai ochii verzi sau albaştrii, nimic nu ţi se potriveşte mai bine decât tonurile de violet, bordo şi vişină putredă. Prin urmare poţi să îţi faci un frumos cadou de Crăciun o paletă de farduri într-un degrade de tonuri de mov, lila şi violet.

Îţi recomandăm kitul de machiaj „Quick and Perfect” de la Deborah Milano. Acest mini kit de machiaj conţine 4 farduri de pleoape, 4 gloss-uri de buze şi un aplicator de farduri de pleoape.

Pentru machiajul de zi poţi crea un degrade pastelat dintr-un fard lila şi un iluminator, în timp ce fardul închis de culoarea vinului este ideal pentru un machiaj smokey eye de seară .

Forever natural

trusa de farduri ochi caprui

Trusă de farduri Color Parade, Deborah, 78 lei

Se spune că ochii căprui fură inima oricui. Pentru deţinătoarele acestei culori de iris avem o veste bună: orice culoare de fard ţi se potriveşte. O trusă de farduri în culori naturale atât intense cât şi pastelate este o achiziţie inteligentă.

Dacă ai ochii căprui alegerea ideală este trusa de farduri Color Parade. Fiind dotată cu 9 farduri de pleoape, 1 fard de obraz, o pudră bronzată pentru faţă şi corp, 1 fard de obraz şi o pudră , aplicatoare şi oglindă de machiaj, această trusă de farduri poate fi folosită atât pentru machiajul de zi cât şi pentru cel de seară.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Leave a Reply