Machiaj de revelion 2012 „Classy & Icy Purple” by Şerban Adriana pentru concursul Deborah Milano

Ultima dar nu şi cea din urmă „Artistă” înscrisă în concursul de machiaj  „Dovedeşte-ne că eşti artistă” iniţiat de machiajul.ro şi Deborah Milano ne-a oferit un superb şi impecabil machiaj de revelion pe care l-a numit „Classy & Icy Purple .

machiaj de revelion ochi verzi

Iată ce ne-a povestit Anca Şerban din secretele unui superb machiaj de iarnă:
“Îmi doresc sa particip la concurs cu acest machiaj pe care eu îl numesc Classy & Icy Purple. L-am realizat cu machiaj farduri lila ochi verzigândul la petrecerea de Revelion si am folosit aceste nuanţe deoarece sunt perfecte pentru ochii verzi, îi scoate în evidenţă.
Nu sunt expertă, dar cred că este cel mai reuşit dintre machiajele realizate de mine până acum”, Anca Şerban.
Tehnici machiaj de Revelion

În primă instanţă mi-am demachiat şi tonifiat tenul, si l-am hidratat cu o cremă hidratantă matifiantă pentru a diminua problema tenului lucios de peste zi.
Am așteptat câteva minute să intre crema bine în piele şi am aplicat fondul de ten şi anticearcanul, iar apoi am fixat totul cu nelipsita pudră matifiantă.
La machiajul ochilor am folosit întâi o bază pentru rezistenţă îndelungată şi intensitate mai mare a culorilor.
Apoi am definit pliul cu un fard alb sidefat cu reflexe purpurii, iar în colțul extern şi pe linia cut-crease-ului am folosit un fard mov-lila pe care bineînțeles l-am blenduit pentru a ajunge la rezultatul dorit.
Pe arcadă şi în coltul intern al ochiului am folosit ca şi highlight un alb sidefat tot cu reflexe în nuanțe reci, dar mai “estompat” decât cel folosit pentru definirea pliului.
Fiind un machiaj de seară potrivit pentru petreceri, am trasat şi o dungă de tuș negru intens şi creion lila pe waterline, iar pentru definirea genelor am folosit rimel și creion negru în partea de sus pe waterline.
Pentru buze am folosit mai întâi un creion de buze (ca la mine altfel nu rezistă rujul pe buze nici 10 minute) într-o nuanţă mai închisă şi apoi rujul mai deschis la culoare.
În final a ieșit ceea ce vedeţi în poze. Sper să vă placă şi eventual să vă inspire pentru machiajul de Revelion!”

Tags: , , , , , , , ,


One Response to “Machiaj de revelion 2012 „Classy & Icy Purple” by Şerban Adriana pentru concursul Deborah Milano”
Leave a Reply