Adio greşeli de machiaj!

Un puricel de mascara, eyelinerul s-a dus prea mult, ai depășit  conturul buzelor cu lipstick? Relax! MISTER PERFECT te salvează. Dar cine este MISTER PERFECT? Givenchy îţi oferă soluţia împotriva tuturor micilor stângăcii de machiaj: un retoucher nou şi super inteligent: MISTER PERFECT, creionul Instant Makeup Eraser.

machiaj smokey eye

Pentru toţi makeup artiştii din lume şi doamnele şi domnişoarele pasionate de machiaj, Nicolas Degennes, directorul artistic de la Givenchy a creeat linia MISTER PERFECT ce conţine instrumente creative de înfrumuseţare care ca micile imperfecţiuni să devină istorie chiar şi în cazul machiajului waterproof.

Prin urmarea machiajul.ro şi Givenchy are onoarea să vă prezinte:

greseli machiajMISTER PERFECT- creionul inteligent pentru machiaj, dotat cu patru vârfuri detaşabile.

Inovaţia: un compartiment ce depozitează aceste vârfuri,pentru a le proteja de praf şi pentru a asigura o igienă perfectă.

Modalitatea de acţionare: fiecare vârf îmbibă fardul îndepărtând petele nedorite.

corector machiaj mister perfect givechy

Vârfurile corectoare conţin o loţiune extrem de proaspăta, apoasă care dizolvă orice urmă de fard nedorit datorită unui derivat din cocos, extrem de blând, perfect tolerat de pielea sensibilă din jurul ochilor şi al buzelor.

Nicolas Degennes makeup tips: „Folosiţi fiecare vârf pentru o anumita funcţie – unul pentru retuşarea ochilor, altul pentru lipstick, etc”.

MISTER LIGHT: Corectorul care revigorează tenul si „luminează” ochii într-o clipă, asigurând lumina de care ai nevoie.

MISTER EYEBROW: Creionul transparent universal care menţine impecabilă linia sprâncenelor pentru întreaga zi.

MISTER BRIGHT: Pensula ce te răsfaţă cu o „atingere perlata” şi care şi acoperă tenul cu un val delicat iridescent.

MISTER MAT: Maestrul tenului catifelat care aderă pe piele pentru asigurând un finisaj perfect mat, pentru machiajul de zi sau pentru sofisticatul machiaj de seară.

MISTER LASH BOOSTER: Serul care combină o formulă întăritoare de îngrijire, cu un aplicator pentru gene mai dense (+96%), mai rezistente si vizibil mai numeroase.

MISTER RADIANT: Un iluminator care adaugă tenului o tentă de bronz ce pare mai natural ca niciodată.

corectori-iluminatori-machiaj-givenchy

Tags: , , , , , , , , ,


Leave a Reply