Kim Kardashian stil machiaj

O pereche de ochi mari, pomeţi sculptaţi şi buze senzuale, Kim Kardashian are tot ce un makeup artist şi-ar putea dori să machieze. Vedeta ştie să exploateze toate aceste atuuri naturale prin diferite stiluri de machiaj şi nu face un secret din asta. Iată la ce trucuri de machiaj şi ce secrete apelează Kim:

stil machiaj kim kardashian

1. Fond de ten, Sheer Sheer Matifyng Compact, Shiseido, 166 lei, 2. Mascara Lash Creator, Deborah Milano, 56 lei, 3. Eyeliner Feutre, Bourgeois 58 lei, 4. YSL's Fuchsia Pure Lipstick 130 lei

Phot Shoot for photoshootings

Ca o adevărată profesionistă Kim nu începe nici un machiaj fără un primer. Produsul preferat al starletei: PHOTO SHOOT produs care o îi dă senzaţia de „fresh face”anticearcan cle de peau

Kim nu poate suferi cearcăne şi sincer cine le tolerează. Din acest motiv vedeta nu se uită la bani când este vorba de anticearcăn folosind un brand japonez destul de costisitor: CLE DE PEAU. Mai apelează din când în când la corectorul solid de la M.A.C, nuanţa NW 25 pour les connaisserurs.

Fondul de ten este de asemenea o etapă foarte importantă. Preferatul actriţei este fondul de ten lichid de la Make up Forever, o combinaţie între nuanţele 4 şi 5.

Nu m-a surprins faptul că foloseşte o pensulă pentru aplicarea fondului de ten dar cea mai mare pensulă pe care am văzut-o care seamănă foarte bine cu un pămătuf pentru bărbierit. Doamnelor şi domnişoarelor avem onoarea să vă prezentăm M.A.C. brush No. 180.pensula fond de ten mac

Acest pămătuf foarte des face ca particulele de fond de ten să pătrundă în toţi porii.

Când se grăbeşte Kim apelează la un fond de ten compactat cu o textură extrafină şi cu o mare putere de acoperire cum este cel de la Sheer Matifyng Compact de la un alt renumit brand de cosmetice japoneze Shiseido.

Cheeky Cheeks

Cum pomeţii sunt un punct de atracţie al feţei era clar că vor beneficia de o atenţie specială. Vedeta apelează la două nuanţe de blush: Gingery şi Cheek de la M.A.C, pe care le combină.

Un alt truc la care mai apelează este să folosească rujul pe post de blush. fard de obraz mac

Eyes, Eyes Baby

Întrucât are ochii foarte mari, Kim îşi permite tot felul de machiaje de la cel concentrat pe gene şi eye liner până la cele mai sofisticate smoyey eye.

Foarte important în machiajul ochilor sunt genele şi sprâncenele. Kim îşi conturează întotdeauna sprâncenele cu o pensulă angulară în timp ce genele sunt conturare cu mai multe straturi de mascara din branduri diferite. Vedeta preferă tuşul de gene de volum precum LANCÔME HYPNOSES, M.A.C. ZOOM sau LASH CREATOR de la DEBORAH.

Nude sau super culoare


La capitolul buze actriţa fie le prefera nude când poartă un machiaj pronunţat la ochi fie optează pentru rujuri super colorate şi pline de pigment.

Tags: , , , , , , , ,


6 Responses to “Kim Kardashian stil machiaj”
 1. Cristina says:

  Stiu ca nu se topeste multa lume dupa ea, insa mie imi place super mult tipa… chiar e sezy si imi place ca nu tipul vedetei anorexice, din contra chiar ii place sa isi puna in valoare formele voluptoase

 2. Kim e cam trashy in my opinion…

 3. Elena says:

  Make-up artist profesionist,cu diploma recunoscuta international,realizez machiaj mireasa/ocazie sau ofer cursuri de machiaj individual.Durata 2 zile,2ore/zi.Cursul cuprinde:
  Machiajul in functie de tipul de ten (demachiere/pregatire ten)
  Prezentarea pensulelor de machiaj, alegerea si utilizarea corecta a acestora
  Ordinea operatiilor
  Colorimetrie, combinarea culorilor
  Aplicarea fondului de ten si corectarea fetei
  Machiajul natural de zi din umbre si lumini
  Machiajul sprancenelor
  Tehnica aplicarii blushului
  Tehnica “V”
  Machiaj in 5 minute
  Tips pentru machiaj de durata
  Aplicare gene false
  Machiaj natural/classic de zi & de seara
  Pret: 300 de RON.Reducere pt grup de 2-3 persoane.
  Tel :0767274987
  Cautare facebook: Elena Tene machiaj

 4. Asha Jabali says:

  Hey, awesome blog however there is a problem whereby on occassion I am redirected to the root page when I look at different webpages within this website.

 5. Uո importaոt merci aս webmasteг du blog

 6. On ѵoit direc que vοus connaissez bien cе thème

Leave a Reply