Machiaj boem pentru primăvara 2012

Nici nu au trecut cele două luni de iarnă şi brandurile cosmetice ne tentează cu colecţiile de machiaj de primăvară/vară 2012. Pentru a celebra primele raze de soare, Makeup for Ever propune un machiaj de primăvară în culori vesele de inspiraţie boemă.

machiaj de primavara 2012

În conformitate cu tendinţele modei, în primăvară 2012 se poartă motivele florale şi de inspiraţie etnică alături de influenţele gipsy, broderiile hand-made patchwork-urile şi printurile.

Prin urmare şi paleta cromatică a machiajului trebuie să fie la fel de veselă şi colorată. Colecţia de primăvară limitată „La Boheme” cuprinde o paletă de farduri cu culori gipsy glam, un nou creion Aqua Eyes şi două nuanţe superbe de Rouge Artist respectiv: Red Coral şi Peach Beige

Farduri pastelate

Prezentată într-o superbă casetă hand-made decorată cu arabescuri delicate, paleta de farduri propusă de Makeup for Ever pentru primăvara 2012 este compusă din 6 culori de farduri perlate şi pastelate potrivite pentru un machiaj natural de zi.

farduri fara parabeni

Fardurile fără parabeni beneficiază de tehnologia „baked powder” care asigură pigmenţi rezistenţi de înaltă intensitate. Rezultatul: Un machiaj în culori ce emană prospeţime şi luminozitate. Fardurile se pot aplica uscate, pentru un machiaj natural de zi sau, cu aplicatorul umed, pentru un machiaj sofisticat de seară. rouge corai makeup for ever

Rujuri de primăvară

Strălucitoare datorită microparticulelor de sidef pe care le conţin, cele două nuanţe de rujuri de primăvară, Red Coral şi Peach Beige conferă buzelor culori senzuale şi o strălucire romantică.

For Ever Brown


Ca şi makeup-artist mi-a atras atenţia creionul dermatograf Aqua Eyes care vine într-o nuanţă de maro închis inspirată de scoarţa copacilor.

Ceea ce este interesant la acest dermatograf este rezistenţa lui. Makeup for Ever promite că odată tratate, liniile nu se mai curată decât cu un demachiant waterproof. Astfel creionul poate fi folosit chiar şi pentru realizarea tatuajelor temporare.

dermatograf waterproof aqua eye makeup for ever

Tags: , , , , , , ,


2 Responses to “Machiaj boem pentru primăvara 2012”
  1. Dana says:

    Am experimentat de curand produsele cosmetice de la NYX, pot sa spun ca sunt indragostita de ele si se gasesc in Romania pe http://www.azida.ro

  2. Norman Handon says:

    Having good eyesight is very important. A good vision helps you to see clearly far and wide. It’s very important that we maintain healthy eyesight to perform different tasks and activities. As a person starts growing older he might feel some aging around his eyes. But just aging does not mean that he will lose his eyesight forever. There are many aged people of more than 80 years who continue to maintain good eyesight.’

    Our favorite web page
    <'http://www.caramoanpackage.com/

Leave a Reply