Mascara review: Mega Volume Collagene 24 H L’oreal

2012 are semne bune cel puţin la capitolul machiaj. Noul an ne întâmpină cu o nou mascara de la L’oreal: Mega Volume Collagene 24 H. Deşi nu am testat încă noul tuş de gene, review –urile de machiaj mi-au trezit atenţia. Noul tip de mascara se adresează doamnelor şi domnișoarelor cu gene deja generoase şi este potrivit, mai degrabă pentru un machiaj de seară.

Claudia Schiffer reclama L'oreal rimel mega volume collagene

În afara de reclama superbă cu Claudia Schiffer care, în reclamă poartă o pereche de gene false (este evident chiar si pentru cineva care nu este makeup artist) noul mascara promite:rimel l'oreal mega volume colagen

 • Gene mai dese
 • Volum excesiv
 • Aplicare generoasa ce nu lipeşte genele
 • Pigmenţi extra negrii

În timp ce unele utilizatoare ale noului produs s-au arătat dezamăgite de efectul spider lashes altele au decis să îi dea o şansă noului mascara.

Iată câteva păreri despre noul mascara pe site-urile de specialitate:

 • “ Deşi nu ştiu ce fac mai exact sferele de colagen când folosesc acest mascara arăt de parcă aş avea gene false. Din cauză că genele arată puţin încărcate folosesc Mega Volume Collagene 24 H numai seara sau la ocazii speciale”
 • „ Acest mascara este deosebit faţă de tuşurile de gene pentru volum care au periuţa mare. De obicei mă feresc de ele pentru că aproape toate îmi unesc genele şi le fac să pară scurte. Mega Volume Collagene 24 H nu a făcut acest lucru dar m-am şi străduit să nu îl aplic într-un singur strat. Forumla este chiar consistentă şi umedă deci nu ondulează deloc genele. De fapt este se usucă atât de greu încât genele de sus se lipesc cu cele de jos.”
 • “ Eu am genele foarte lungi şi am încercat multe tipuri de mascara care să le pună în evidenţă lungimea şi pot să spun că Mega Volume îşi face treaba. Din câte tuşuri de gene a încercat este clar că acesta este cea mai potrivită alegere”

Make-up tipsuri pentru mascara de volum

Ca şi makeup artist recunosc că nu prea mă înnebunesc după mascara de volum care au periuţa voluminoasă pentru că sunt foarte greu de manevrat.

Pentru ca să nu te alegi cu spider lashes sunt câteva detalii pe care trebuie să le respecţi atunci când apelezi la un mascara de volum.

 • Nu supraîncărca bagheta. Un truc este să îndoi bagheta în tub. Unele tuşuri de gene au deja bagheta periuţei curbate. Nu numai ca se va mula mai uşor pe forma genelor dar va şi lua de perie exact cantitatea de produs necesară.
 • Încearcă să depui cantitatea maximă de tuş de gene fix la baza lor. De altfel aşa şi funcţionează un mascara de volum: uneşte genele la bază şi astfel le face să pară mai dese.
 • Întotdeauna un mascara de volum necesită o periuţă pentru separarea genelor!

Tags: , , , , , , , , ,


Leave a Reply