Top 5 tendinţe machiaj vedete 2012

Nu mai trebuie menţionat faptul că vedetele de peste ocean dau trendul în materie machiaj şi coafură. Iată ce clasament a realizat revista „People” cu privire la cele mai tari top 5 tendinţe de machiaj în 2012:

1. Rooney Mara – Red Hot Lips

Rujul roşu este echivalentul tocurilor stileto în machiaj şi Fata cu un dragon tatuat ştie asta. Actriţa Rooney Mara mizează pe buzele roşii ca piesă de rezistenţă a întregului machiaj. Nuanţa de ruj roşu mat Ruby Woo de la M.A.C Cosmetics nu vă dezamăgi.

2. Charlize Theron- Less is More!

Pentru un machiaj minimalist ca a lui Charlize Theron ( mai întâi asigură-te că sprâncenele sunt într-o formă perfectă.

Apoi aplică o pudra mai închisă la culoare pentru a defini pomeţii şi pliul pleoapei. Pentru un efect cât mai natural poţi folosi pentru machiajul pleoapelor chiar pămătuful pentru fardul de obraz.

Singurul detaliu definit al machiajului sunt buzele cu forme perfect definite şi pregătite pentru un sărut senzual. Pensulă de buze de la Shiseido îţi va fi de mare ajutor.

3. Angelia Jolie – Taupe Smokey Eyes

„Taupe” este o nuanţă de maro cu tente de gri. Obişnuieşte-te cu acest termen pentru că îl vei auzi de multe ori în 2012. Este culoarea preferată de farduri a Angelinei.

Puţin fard taupe estompat în colţul extern al pleoapei şi un eye liner trasat la baza pleoapei, acesta este secretul cu care doamna Smith l-a cucerit pe domnul Smith. Recomand fardul multifuncţional pentru pleoape şi sprâncene de la Shiseido.

4. Anne Hathaway – Spider Lashes

Precum multe dintre noi, Anne Hathaway are pleoapa mobilă aproape acoperită. Anne ştie că o pereche de gene dramatice salvează situaţia. În concluzie un mascara pentru volum care încarcă genele precum cel cu Mega Volume Collagene de la L’oreal este soluţia.

5. Michelle Williams – Cheeks Pinch Me!

Încearcă să foloseşti pe post de fard de obraz un ruj de buze în culori suave de roz pentru a realiza look-ul radiant şi strălucitor afişat de Michelle Williams. O nuanță naturală de roz din nouă gamă Milano Red de la Deborah este o alegere interesantă.

Tags: , , , , , ,


One Response to “Top 5 tendinţe machiaj vedete 2012”
  1. Erika says:

    woow, imi place!

Leave a Reply