Dialight, gloss pentru păr

tratament gloss pentru par dialight l oreal

„Un produs profesional de vopsire a părului bazat pe o tehnologie acidă” pare mai degrabă o ameninţare decât o promisiune pentru părul frumos. Dacă nu ştiai, pielea şi părul au un PH acid. Pentru a deschide cuticula şi a şterge culoarea din interiorul firului de păr, produsele clasice de colorare bazate pe un PH alcalin agresau destul de mult podoaba capilară. Acum, graţie DIALIGHT, un nou produs lansat zilele trecute de L’oreal Professional părul nostru poate beneficia de un tratament gloss care îi oferă o strălucire deosebită fără ca structura lui să fie afectată.

Spre bucuria companiilor cosmetice, cercetările de marketing au demonstrat că în România, procentul de păr vopsit îl întrece pe cel natural. Întrucât, am lucrat pentru o firmă renumită în domeniu ştiam că o vopsea normală nu poate deschide mai mult de două tonuri şi o schimbare radicală a părului nu este posibilă fără sacrificii mari pentru sănătatea părului. Ca să nu mai vorbim de faptul că orice vopsea de păr permanentă echivalează cu un angajament pe termen lung. nuantator DIALIGHT L'oreal

Astfel, am devenit adepta nuanţatoarelor cunoscute în limbajul de specialitate drept „colorare ton pe ton”. Practic voiam doar să intensific culoarea părului şi să îi confer puţină strălucire. Dar, din nefericire minunea nu dura prea multe zile.

Toate nefericirile şi problemele firului de păr în general şi al părului meu în special, provin de la cuticulă, acea peliculă transparentă în care este păstrat pigmentul de culoare si care este formata din mai mute straturi asemănătoare unor solzi.

Odată ce cuticula începe să se deterioreze din diverse şi nenumărate motive, părul îşi pierde strălucirea, se deteriorează la vârfuri în timp ce culoarea naturală sau vopsită îşi pierde din intensitate.

Cuticula are cel mai mult de suferit în urma şedinţelor de vopsire a părului chiar şi dacă acestea se petrec într-un salon de coafură. Pentru a schimba culoarea părului este necesară deschiderea cuticulei şi acest rol revine de obicei amoniacului, şi substanţelor cu PH alcalin.

Aici intervine inovaţia L’oreal Professional: PH-ul acid, apropiat ca valoare de PH-ul firului de păr din DIALIGHT acţionează ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigilând-o şi asigurând o strălucire nemaiîntâlnită.

Gloss pentru par DIALIGHT

Tratamentul Dialight este folosit numai în saloanele de coafură

Spre deosebire de o tehnologie alcalină ton-pe-ton care are o putere de deschidere de până la un ton şi jumătate, DIALIGHT are zero putere de deschidere, colorând fără să sensibilizeze firul de păr deja deteriorat.

Produsul este ideal pentru colorarea părului sensibilizat, datorită efectului de refacere a suprafeţei fibrei capilare. În acelaşi timp, este perfect şi pentru femeile care doresc doar un plus de strălucire şi luminozitate pentru părul lor, fără modificarea culorii naturale.

DIALIGHT nu conține amoniac şi oferă o paletă variată de nuanțe prêt-a-porter, pentru cele mai diverse preferințe. DIALIGHT este potrivită pentru individualizarea şuvițelor (serviciul Şuviţe nuanţate), pentru realizarea unei colorări de împrospătare între două colorări permanente (serviciul Reîmprospătarea culorii) şi, nu în ultimul rând, pentru asigurarea un serviciu gloss atât pentru părul natural, cât şi pentru cel deja colorat (serviciul Strălucire de durată).

Iată cum acţionează tehnologia Dialight:

Tags: , , , , , , , , ,


5 Responses to “Dialight, gloss pentru păr”
 1. Buna Iulia! Mi-a parut bine sa te cunosc si de-abia astept sa ne revedem! :)

 2. Jetsyn says:

  Just do me a favor and keep writing such trhnaecnt analyses, OK?

 3. HuynKuy says:

  salut:) sunt foarte dtgruase bentitele:) dar exact cea care-mi place si pe care as vrea sa o comand pt ca se va asorta perfect cu rochia mea de la banchet, nu e disponibila:( se poate suplimenta stocul? Multumesc anticipat! ( e vorba de ‘ bentita cu floare medie si inima’- daca nu se poate nu as vrea-o exact la fel, dar ideea ar fi sa aiba atat alb cat si negru in proportii aproximativ egale).toate cele bune!btw: cum comand? :-? ms:)

 4. Tomoe says:

  ma onorezi din nou cu this feertuad on your beautiful accesories. tocmai this weekend mam intalnit cu o fana de aici si mia zis ca odata a stat asa mult pe blogul mey admirand cornita de la dulapul bunicii ca she was late for a very important meeting. mia zis cum ii sa parut asa de delicata si frumoasa. iam spus ca e una dintre mai most treasured accesories. defapt tot ce am de la tine este very treasured pentru ca sunt lucrurii very speciale.si eu abia astept sa ne vedem la vara. very soon.xoxominaP.S. you looked super prety at ab fab!oh and the inside joke yeah… de cate ori ma uit la brosa aia i will remember that comment. sure puts a smile on my face.

 5. Antonette Beall says:

  Mélanie and other “polenta people”: I make cornbread in France all the time, and I use 1/2 polenta (the instant Italian kind) and 1/2 “farine de mais”, which is much finer than cornmeal, to substitute for the cornmeal. To me it’s a great compromise: not too crunchy and not too soft.

  http://ilikeubuturcrazy.tumblr.com/

Leave a Reply