Machiaj mediteranean de la Amway

Chiar dacă afară zăpada încă nu s-a topit ne putem auto-binedispune dacă ne gândim la primăvară. Cei de la Artistry propun o evadare în paradis prin intermediul noii colecţii de machiaj pentru sezonul primăvara/vară 2012.

machiaj primavara vara 2012

Gama ARTISTRYT, disponibilă exclusiv prin sistemul de marketing Amway, tocmai a lansat o colecţia de machiaj primăvarărateca 2012 intitulată sugestiv „ESCAPE TO PARADISE” şi inspirată din culorile vibrante ale peisajului mediteaneean.

Ce farduri vom purta la vară?

Pentru sezonul călduros de care ne mai desparte doar două luni, să speram, makeup artiştii recomanda nuanţele de roz pal, bej auriu, lila sclipitor şi bej piersic.

farduri mate

Buzele se vor remarca printr-o o sclipire vie şi incitantă a buzelor în culori tandre de roz şi roşu corai.

Prin urmare sezonul vom fi asaltate de tonuri cromatice vii, culori radiante de la nuanţe de galben aprins şi verde crud la portocaliu delicios şi roşu coral, până la mov delicat, dar şi de culori pastelate.farduri colorate 2012

Paleta de farduri „Beachfront” conferă machiajului o strălucire aparte, în timp ce caseta de farduri „Seascape” te seduce cu un look glamour. Paletele conţin un fard compact pentru pomeţi şi ochi, un luciu de buze duo şi creion dermatograf.

Setul Beachfront conţine un fard de obraz Golden Glow pentru pomeţi de o strălucire diafană, în timp

Tags: , , , , , , , , ,


One Response to “Machiaj mediteranean de la Amway”
  1. oana radu says:

    super

Leave a Reply