Top 10 rujuri naturale

Un ruj de buze “nude” sau mai nepretenţios spus “natural“, este ca şi când ţi-ai găsi perechea perfectă de jeanşi. Orice reprezentantă cochetă a sexului feminin care se respectă ar trebui să aibă cel puţin un astfel de ruj. Când spui ruj natural, problema este că acest cuvânt poate îmbraca 1000 de semnificaţii şi mai ales 1000 de nuanţe. Iată un un review al celor mai bune rujuri în culori naturale împreună cu recomandarea din buticul nostru.
rujuri-nude-naturale-2012

1. BENEFIT LADY’S CHOICE FULL-FINISH LIPSTICK ($18.00)

ruj natural roz bej

Dacă dai peste el în magazinele din afară sau în rafturile virtuale cumpară-l. Este un ruj ultra cremos cu puţin luciu glossy doar atât cât trebuie. Acoperă foarte bine şi hidrateazaă buzele. Acesta este genul de ruj care merge perfect cu o pereche de smokey eyes.

2. Guerlain Beige Mousseline Kiss Kiss Strass Lipstick

ruj nude guerlain


($31.00) În materie de machiaj, brandul Guerlain nu mai are nevoie de nicio prezentare. Noua găselniţă, Kiss Kiss Strass este un ruj natural ultra strălucitor cu glitere dar de bun gust şi cu o textură ultra delicată aşa cum îi stă bine unui brand de calitate precum Guerlain. Se pare că strălucirea de cristal a acestui ruj de buze este datorată microparticulelor de cristal introduse în formula produsului pentru a-i intensifica strălucirea perlată. Dacă eşti genul de pesoană căruia îi place să pună accentul pe buze, Kiss Kiss Strass Lipstick va fi piesa de rezistenţă a machiajului.

3. GUERLAIN GALIA (#03) ROUGE G LIPSTICK

ruj natural guerlain
Al treilea loc în clasament este deţinut tot de un ruj aparţinând aceluiaşi brand. Este vorba de Rouge G Lipstick nuanta 03- un titlu sugestiv dacă mă întrebaţi pe mine.

De această dată produsul are o textura lucioasă dar fără particule de sidef şi o delicioasă tentă de oranj ca şi pigment care este foarte greu de descris întrucât este combinaţia perfectă între roz şi piersică.

4.KORRES #13 NATURAL PINK GUAVA LIPSTICK ($22.00)

ruj natural vara

Un brand de care eu personal nu am auzit dar probabil ca este destul de calitativ. Blogurile de beauty din afară descriu acest ruj drept având o textură cremoasă şi o excelentă acoperire aproape opacă. Prin urmare dacă îl întâlneşti în rafturile magazinelor merită să-i dai o şansă.

5. MAC CREME D’NUDE LIPSTICK ($14.00)

ruj nude mac

Cum era de aşteptat, următoarele poziţii ale clasamentului sunt ocupate de rujurile de la M.A.C.
Personal, întrucât pot să mă pronunţ şi eu în acest caz, nu întotdeauna am fost satisfăcută de calitatea rujurilor care mi s-a părut că oscilează de la un produs la altul şi de la o culoare la alta.

Creme Nude de la M.A.C are o textură cremoasă, aproape opacă cu puţin accent de roz. Aceasta este însă o nuanţă foarte deschisă de nude fapt care o face potrivită mai degrabă pentru persoanele cu tenul ceva mai închis la culoare, asta daca nu vrei să arăţi, mă scuzaţi, ca un cadavru.

6. MAC FLESHPOT LIPSTICK ($14.00)

ruj mac roz natural
Este o nuanţă de nude satinată foarte cremoasă si foate pigmentată dar foare pală şi extrem de apropiată de nuanţa pielii, fapt care o face aproape indetectabilă. E mai degrabă genul de produs “concealer lips” decât nuanţa sexy de ruj pe care ai vrea să o ai în poşetă.

7. MAC MYTH LIPSTICK ($14.00)

ruj bej mac
Este o nuanţă de ruj natural pal, o combinaţie între roz şi piersică cu un finish satinat. În acest caz nuanţa este ceva mai concentrată şi conturată şi nu necesită nici măcar contur de buze.
8. MAC VELVET TEDDY LIPSTICK ($14.00)
Este culoarea de ruj natural pe care mi-o voi cumpăra de la M.A.C eu stând foarte prost la acest capitol. Nuanţa Teddy are o foarte bună putere de acoperire si o tentă naturală de roz care înveseleşte orice machiaj. Prin urmare este foarte potrivită pentru a face faţă unor perechi de ochi misterioşi şi unui machiaj de seară.
9. SMASHBOX CHARMING PHOTO FINISH LIPSTICK ($22.00)

ruj natural
Dacă te întâlneşti cu acest ruj în Sephora nu te lăsa indusă în eroare de descrierea “nude pink” Acest ruj nude are mai degrabă tentă de bej combinat cu un semiton de oranj ceea ce îl face foarte purtabil.

10. RUJ NATURAL NUDE LIPFINITY MAX FACTOR (52 RON)
ruj nude lipfinity max factor
Acordând atenţia cuvenită acestui subiect cei de la Max Factor au dedicat o gama intreaga de nuanţe cuvântului natural. Prin urmare ai de unde alege din gama sugestiv numită Lifinity Nude de la Max Factor. Mai mult, acesta este şi cel mai rezistent ruj pe care l-am incercat vreodata.

Tags: , , , , ,


One Response to “Top 10 rujuri naturale”
 1. Elena says:

  Make-up artist profesionist,cu diploma recunoscuta international,realizez machiaj mireasa/ocazie sau ofer cursuri de machiaj individual.Durata 2 zile,2ore/zi.Cursul cuprinde:
  Machiajul in functie de tipul de ten (demachiere/pregatire ten)
  Prezentarea pensulelor de machiaj, alegerea si utilizarea corecta a acestora
  Ordinea operatiilor
  Colorimetrie, combinarea culorilor
  Aplicarea fondului de ten si corectarea fetei
  Machiajul natural de zi din umbre si lumini
  Machiajul sprancenelor
  Tehnica aplicarii blushului
  Tehnica “V”
  Machiaj in 5 minute
  Tips pentru machiaj de durata
  Aplicare gene false
  Machiaj natural/classic de zi & de seara
  Pret: 300 de RON.Reducere pt grup de 2 persoane.
  Tel :0767274987
  Bucuresti
  Cautare facebook: Elena Tene machiaj

Leave a Reply